16 Οκτ 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τη Δευτέρα 13/10/2014 πενήντα συμπολίτες μας, μέλη και φίλοι της παράταξή μας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο θέατρο BADMINTON, από την 5η ΕΠΟΧΗ, την παράσταση «ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ», ένα συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό χρονικό του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σκηνοθετημένο εξαιρετικά από το Θέμη Μουμουλίδη. Μια παράσταση που ζωντανεύει τη φρίκη των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Γ ́ΡΑΙΧ και ανακαλεί στην μνήμη τις θηριωδίες των ναζί. 
Η εκδήλωση αυτή οργανώθηκε από την Αυτοδιοικητική Παρέμβαση Σικυωνίων Πολιτών και πραγματοποιήθηκε με την ουσιαστική συμβολή του σκηνοθέτη της παράστασης Θέμη Μουμουλίδη, τον οποίο και από αυτή τη θέση αισθανόμαστε τη ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά.
Είναι ουσιαστικά η πρώτη μας πολιτιστική δράση και δράσεις σαν τη παραπάνω αποσκοπούν στην συχνή επαφή των φίλων και των μελών της παράταξης , στην συμμετοχή μας στα πολιτιστικά δρώμενα, στον προβληματισμό μας και στην ψυχαγωγία μας. Υπηρετούν την αρχή μας ότι η κουλτούρα της συλλογικής συνείδησης διαμορφώνεται ΚΑΙ μέσα από τον πολιτισμό, πέρα από τη συμμετοχή στα μαζικά κινήματα και τις παρεμβάσεις στα συλλογικά όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου