21 Μαΐ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21/5/2014

Αγαπητοί συμπολίτες Είμαστε εδώ!

Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες που αγκάλιασαν το ψηφοδέλτιο μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους στην αυτοδιοικητική εκλογική μάχη της 18ης Μαΐου , δίνοντάς μας , με το ποσοστό του 5,33%, την δυνατότητα να συμμετέχουμε εφεξής  με ένα μέλος μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Σικυωνίων.

Το ποσοστό αυτό που φαίνεται μικρό σαν αριθμός, για μας κρύβει μέσα του τεράστια αξία, αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολη ήταν αυτή η εκλογική μάχη, που δώσαμε όλοι μαζί, εμείς κι εσείς, μέσα σε ένα τεχνητό κλίμα πόλωσης που δημιουργήθηκε με ευθύνη των δύο υποψηφίων που πέρασαν στον δεύτερο γύρο  εκλογών. Εμείς κι εσείς. Εμείς που περάσαμε μέσα από Συμπληγάδες ανέντιμων εκλογικών τακτικών, από διαδρομές κομματικών και οικονομικών διαπλοκών, που στόχο είχαν αρχικά τη μη κάθοδό μας στις εκλογές και μετέπειτα την αποδυνάμωση «πάση θυσία» του εκλογικού μας ποσοστού, αλλά και εσείς οι 837 ψηφοφόροι  μας, που αξίζετε τον θαυμασμό μας, αφού  γνωρίζουμε καλά τις πιέσεις,  έμμεσες ή άμεσες που δεχτήκατε.

Όμως τελικά τα καταφέραμε και αντέξαμε και συνεχίζουμε, γιατί ο αγώνας ο δικός μας δεν εξαντλείται στις εκλογές και αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι δύο εκλογικοί μονομάχοι,  που σήμερα επιχαίρουν για τα  υψηλά ποσοστά τους και αγωνιούν για την τύχη τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Το πώς θα κερδίσουν τους ψηφοφόρους είναι δικό τους θέμα. Οι δικοί μας ψηφοφόροι είναι αυτοί που μας επέλεξαν για το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας σε σοβαρά ζητήματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ διαχείριση των απορριμμάτων ή του νερού του δήμου μας, σε αντίθεση με τις επικίνδυνες και επιζήμιες για τους πολίτες επιλογές της Περιφερειακής διοίκησης του κ. Τατούλη, γι αυτά τα δημόσια αγαθά.

Εμείς τους ξανακάνουμε καθαρή την ήδη εκφρασμένη θέση μας, ότι στα παιχνίδια επικράτησης του ενός ή του άλλου δεν μπαίνουμε, κατευθύνοντας τους ψηφοφόρους μας, τους οποίους θεωρούμε πολιτικά ώριμους να αποφασίσουν μόνοι τους πως θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο. Κι επειδή, «ότι  δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», οι δυσκολίες που περάσαμε , αντί να μας πτοήσουν, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε  μαζί σας το ταξίδι που αρχίσαμε λίγους μήνες πριν, με στόχο τη συσπείρωση όλο και περισσότερων συμπολιτών γύρω από τα προβλήματα του δήμου μας ,τη συμμετοχή τους στη διαμόρφωση  των προτάσεων και τη διεκδίκηση  της λύσης τους.

Τον στόχο αυτόν   θα τον παλέψουμε και με τη δική σας βοήθεια , με τη συσπείρωση όλων μας γύρω από κοινές θέσεις, θα τα καταφέρουμε.

Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ!

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου