29 Ιουλ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/7/2014

Συνήλθε σήμερα 28 Ιουλίου 2014 το διευρυμένο Συντονιστικό, όπως αποφασίστηκε από την τελευταία Ολομέλεια της παράταξης, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα κάτωθι:
  1.      Έγινε η επικαιροποίηση της κατάστασης μελών  και αποφασίστηκε ο τρόπος ενημέρωσης και συντονισμού στις επόμενες δράσεις μας μέσω, e-mail, sms, αναρτήσεων στο Blog μας, και με κάθε άλλο τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη που δεν είναι εξοικειωμένα με τις νέες τεχνολογίες.
  2.      Αποφασίστηκε να αναρτηθεί στο  blog ο ψηφισμένος από την Ολομέλεια κανονισμός  της παράταξης και να αποσταλεί και σε όλα τα μέλη.
  3.      Ορίσθηκαν εκπρόσωποι του Συντονιστικού στην ομάδα Τύπου της παράταξης.
  4.      Ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του Συντονιστικού για την παρέμβαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάθεση νομοπαρασκευαστικού σχεδίου που κατατέθηκε από τη κυβέρνηση και αφαιρεί την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων από τους Δήμους, εκτός από αυτό, της υποχρέωσης για συγκομιδή και μεταφορά τους. Αναμένουμε τον ορισμό Έκτακτης σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε στις 23/7/14, κατόπιν της επίμονης δικής μας παρέμβασης, για περαιτέρω ενέργειές μας.
  5.      Ορίσθηκε υπεύθυνος οικονομικής – ταμειακής διαχείρισης της παράταξης.     
  6.      Ορίσθηκε ομάδα εργασίας για την συγκρότηση Συνοικιακών Συμβουλίων.


Όπως έχει αποφασιστεί δε το διευρυμένο αυτό Συντονιστικό είναι προσωρινό μέχρι και την εκλογή νέου αμέσως μετά την έναρξη της νέας δημοτικής θητείας,  για την περίοδο 1/9/14 – 31/8/19. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου