7 Απρ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/4/2014

Προς τι οι δίκες πολιτικών προθέσεων από την "Λαϊκή Συσπείρωση" του Δήμου Σικυωνίων;

Όπως είναι γνωστό την  Κυριακή 30 Μάρτη η υποψήφια Δήμαρχος Σικυωνίων, Κυριακή Μαυραγάνη, σε μια πετυχημένη εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο Κιάτου, άνοιξε τους θεματικούς κύκλους συζήτησης και προβληματισμού που διοργανώνει η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Είναι επίσης γνωστό ότι  η συζήτηση με θέμα : «το νερό, ως κοινωνικό αγαθό και ο Δήμος μας» ήταν ανοικτή σε οποιαδήποτε δημιουργική και διαλεκτική διαφωνία.
Προς τι, λοιπόν, οι δίκες πολιτικών προθέσεων κατά της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», που άτεχνα επιχειρεί - με δελτίο τύπου - ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Σικυωνίων,  κ. Βασίλης Νανόπουλος;
Προς τι, οι απελπισμένες εφαρμογές αδόκιμης κομματικής ταυτοποίησης της κυρίας Μαυραγάνη, που επιχειρεί ΣΥΡΙΖΑ  η  Λαϊκή Συσπείρωση;
Η πολιτική θέση της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» σε ότι αφορά την διαχείριση των υδατίνων πόρων είναι διαυγέστατη...
Έχει εκφραστεί σε όλους τους τόνους ότι: Αντιλαμβάνεται το νερό ως  αγαθό και αντιμάχεται σταθερά  όσους προσπαθούν να το κάνουν εμπόρευμα, σε βάρος των αυτονόητων  δικαιωμάτων του πολίτη. 
Βεβαίως ο  επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Σικυωνίων, έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι οι θεματικοί κύκλοι συζήτησης και προβληματισμού, που άνοιξε η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», δεν έχουν τίποτα να προσδώσουν στην  "απόλυτη αλήθεια" που, στείρα, υπηρετεί.
Ενδεχομένως ο κύριος Νανόπουλος να πίστεψε τελικά, με βάση την τωρινή εκπροσώπηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σικυωνίων, ότι μόνο ένας εκπρόσωπος του  ΚΚΕ - ως guest star - είναι αρκετός για να αποκαλύψει και να εμποδίσει όλες τις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις της τοπικής και της περιφερειακής διοίκησης.
Εμείς, αντίθετα , πιστεύουμε ότι μόνο με ευρύτερη λαϊκή συσπείρωση μπορούν να ακυρωθούν οι μνημονιακές επιλογές της Καλλικρατικής τοπικής "Αυτο"διοίκησης και ότι ο μαρξισμός, όπως επέμενε και ο Λένιν, δεν είναι απλά μια αφηρημένη θεωρία, αλλά ένας οδηγός στη δράση... 
Όσο για τον συμπολίτη μας Κ  Δ. Σκάζα που εμφιαλώνει πόσιμο νερό, μόνο σαν υπαίτιο για την απουσία δικτύου πόσιμου νερού στο Κιάτο και ταξικό εχθρό δεν μπορούμε να δούμε, αλλά σαν έμπειρο συνομιλητή στο συγκεκριμένο θέμα.  

από το Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου