29 Μαρ 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Η "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" συμπαρατάσσεται στην Κυριακάτικη κινητοποίηση των φορέων του Νομού στα διόδια του Ισθμού. Επισυνάπτουμε την πρόσκληση των φορέων

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛOΓlKOTHTEΣ


Στις 6/2/2014 η κυβέρνηση, κάνοντας άλλο ένα δωράκι στους µεγαλοεργολάβους, προχώρησε σε αύξηση του αντίτιµου των διοδίων σε όλη τη χώρα παρά τις επανειληµµένες διαβεβαιώσεις ότι δεν σκοπεύουν να προβούν σε µια τέτοια ενέργεια. 

Πέρα από τη φορολογική αφαίµαξη και τη δραστική µείωση των μισθών με την ταυτόχρονη διατήρηση των τιµών στα είδη πρώτης ανάγκης στα ύψη, οι αυξήσεις των διοδίων είναι εξωφρενικές συγκρινόµενες µε την παρεχόμενη υπηρεσία. 
Όλοι γνωρίζουµε ότι οι δρόµοι του εθνικού δικτύου της χώρας μας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν ούτε καν ως επαρχιακοί. 
Το οδόστρωµα είναι κακής ποιότητας και αυξηµένης επικινδυνότητας µε σαµαράκια, µπαλώµατα, λακκούβες, ανάποδες κλίσεις και εντελώς ανακόλουθη σήµανση. 
Κορωνίδα του αίσχους αποτελεί η Κορίνθου-Πατρών που τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένα εγκαταλελειµµένο εργοτάξιο και παρόλα αυτά, οι οδηγοί που τη χρησιµοποιούν είναι υποχρεωµένοι να πληρώνουν τα 3,10€. 
Η λέξη «εµπαιγµός» είναι υπερβολικά λίγη. 
Τα σωµατεία µας, ανταποκρινόµενα σε ένα αίτηµα, θέλουµε να πιστεύουµε του συνόλου του Κορινθιακού λαού, βρέθηκαν ήδη 3 φορές και συζητήσανε πάνω στο ζήτηµα. 
Παίρνουµε την πρωτοβουλία και καλούµε τους πολίτες της Κορινθίας, τα σωµατεία, τις ενώσεις πολιτών, τις συλλογικότητες, τους µαζικούς φορείς κτλ της Κορινθίας σε µια µεγάλη πρώτη κινητοποίηση στα Διόδια του Ισθµού 30 Μάρτη, 15:00.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ


Μεγάλη κινητοποίηση στα Διόδια τουΙσθµού Κυριακή 30 Μάρτη, 15:00

Οι φορείς (αλφαβητικά):

Α' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ­ 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ­ 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ­ 
ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ­ 
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
Ν.Τ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΔΕΔΥ ­ 
ΠΕΡΣΕΑΣ ­ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ­ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου